top of page
HumanFactor-Container2-0102228171.png

Återvinning av blybatterier

Vi återvinner blybatterier, och det är viktigt i en cirkulär värld. Efter insamling runt om i hela Sverige säljs batterierna vidare till smältverk för framställning av återvunnet bly. Ett klimatsmart initiativ som gör stor skillnad.

Vi köper dina blybatterier till bästa pris. Vi utgår från LME och senaste månadens snittpris, när vi vet era volymer kan vi även ge totalpris med upphämtning/transport inkluderat. . Vi har alla tillstånd för transport och mellanlagring, samt erbjuder enkel miljörapportering via vår kundportal. Du skriver till oss eller ringer för att få en offert på de batterier du har. När vi kommer överens om villkoren skickar vi en transport för upphämtning.

 
Batterierna är antingen packade fint i lådor som du fått låna av oss i förväg eller bandade på EU-pallar. Truckbatterier ska alltid stå väl bandade på pall och får inte läggas i batterilådor.
 
Är du en återkommande kund så kan du räkna med ett bättre pris och fria batterilådor. Våra kundrelationer är alltid personliga och allt det praktiska gör vi enklast upp över telefon eller per mejl.
 
När batterierna levererats får du omgående en vågsedel. Det vanliga är att vi utfärdar en avräkningsfaktura, eller självfaktura, och betalar inom en vecka.

  • LinkedIn

KONTAKT

Är du intresserad av att återvinna blybatterier hos oss. Ta kontakt så löser vi det på bästa sätt!

010-22 28 171

bottom of page