top of page
Image by Ra Dragon

Om oss

Metall och järn är guld värt

Runt om i vårt land hittar du lokala företag som samlar in järn- och metallskrot. Här finns massor av erfarenhet och kunskap. Den vill vi ta vara på samtidigt som vi utvecklar verksamheten för att möta framtidens krav. Vi möjliggör att en traditionell bransch rustas för att möta framtidens krav i en cirkulär värld. Vi utvecklar smarta lösningar och främjar hållbar utveckling. Vi ser till att affärsnytta möter planetnytta.

Med nya idéer, metoder och affärer utmanar vi i en gammal traditionell bransch. Genom smarta lösningar och erbjudanden sticker vi ut. Vi rör om i grytan och förändrar den rådande ordningen med nya sätt att tänka och göra saker på. Och med klipp i stegen trampar vi upp nya vägar. 

Återvinningsföretagen är en viktig kugge i en cirkulär värld. Här förvandlas skrot till ovärderliga resurser. Vi tror på samordning och gemensamma lösningar och metoder för att göra bättre affärer tillsammans. Vi skapar lokala ledare genom att ta tillvara på deras engagemang, stärka upp med samordning och tillföra kraften som ett stort bolag ger. Genom våra verksamheter förvaltar vi den mångåriga erfarenhet och kompetens som finns och förnyar det som behövs för att möta framtiden. Något som inte bara den lokala verksamheten vinner på utan även vi människor och vår planet. En vinst för alla, men så heter vi också Vinning. Välkommen!

1
container.jpg

Våra värderingar

Vi är nära

Vi tror på styrkan av att agera som en lokal aktör och skapa lokala och moderna erbjudanden. Vi tar tillvara på erfarenhet och kunskap samtidigt som vi utvecklar den lokala affären och tar den till nästa nivå. Vi är måna om att vara nära våra kunder för att förstå deras behov och att agera snabbt genom korta och snabba beslutsvägar.

Vi utmanar

Vi är en utvecklande partner som gärna säger hejdå till gamla sanningar. Vi vågar utmana traditionellt tänk med nya idéer, metoder och affärer. Vi är en ny generation av entreprenörer som med energi och kraft driver förändring med fokus på framtiden.

Vi är pålitliga

Vi är en stabil partner som tryggar affären för våra företagare. Vi är långsiktiga och framtidsfokuserade. Vi ser till att våra verksamheter är professionella och står rustade för framtiden. Tillsammans med de lokala aktörerna bygger vi upp en solid grund där affärsnytta möter planetnytta.

2
3
handskakningar

Vinning-kulturen

Vår kultur beskriver vi själva som en utmanarkultur. Vi brinner för att utmana såväl strategiskt utifrån hur affären bedrivs, men även lokalt genom att ta nya affärer. Med energi skapar vi förändring.

Engagemang

Vi är engagerade i våra kunder och samarbetspartners, men även i våra kollegor. Tillsammans löser vi utmaningar och firar framgångar. Vårt engagemang gör att vi ständigt rör oss framåt.

Glädje

Vi arbetar lösningsorienterat och känner glädje och energi över att utmana. Som team trivs vi tillsammans och vi ser till att sprida positiv energi till varandra.

Stolthet

Vi känner en stolthet över att vara med och påverka en bransch som verkar för en bättre miljö. Vi är stolta över den resan vi gör som företag och över de ”gamla sanningar” vi lyckas utmana.

bottom of page